TMA Talentenanalyse

Krijg diepgaand inzicht in talenten, motivaties en competenties

Screenshot 2020-11-19 at 14.30.42.png

TMA Talentenanalyse

TMA Talentenanalyse wordt gebruikt door organisaties om kandidaten te beoordelen, te identificeren en te ontwikkelen voor functies, op basis van hun competenties, capaciteiten en natuurlijke talenten

Screenshot 2020-11-27 at 13.16.26.png

Talenten

Mensen zijn gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat dicht bij hun ware aard ligt. Met behulp van deze aanpak maakt TMA Talent Assessment het mogelijk om een objectieve, constructieve en diepgaande beoordeling te krijgen van drijfveren, drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden:

22 Drijfveren
44 Talenten
54 Competenties

Start met TMA

Consultants

Als consultant begeleid en adviseer je je cliënten met behulp van de TMA Methode

Organisaties

Als werkgever implementeer je verschillende onderdelen van TMA in je eigen organisatie

Coaches

Als coach gebruik je TMA om de talenten van je kandidaten bloot te leggen en te versterken

Hoe werkt TMA:

Kandidaten maken de online TMA Talentenanalyse die 54 competenties meet. Een TMA Talentenanalyse benadert mensen positief, oordeelt niet en biedt veel inzicht in de persoonlijkheid van mensen. De dashboards en rapportages geven informatie over de talenten van mensen en zijn ontwikkelingsgericht geschreven.

Daarnaast geeft TMA advies over de ideale werkomgeving, leerontwikkelingsstijl en aanleg voor 54 competenties. Samen met de TMA Career Choice analyses en TMA Career Coach wordt inzicht gegeven in de beste werkomgeving en beschikbare vacatures voor jouw kandidaat.

FAQ