Positieve Kandidaat Ervaring

Zet mensen centraal in uw organisatie!

Apple App StoreApple App Store

Positieve kandidaat-ervaring

TMA Talent Management zorgt ervoor dat elke medewerker of kandidaat een positieve, motiverende ervaring krijgt met je organisatie, zowel bij ontwikkelingsvragen als bij selectie!

TMA is de Positieve en Ontwikkelinsgerichte taal

TMA Methode Kandidaatrapporten zijn geschreven in een positieve, niet-oordelende, concrete en talentgerichte taal.

Met TMA geef je elke kandidaat of medewerker feedback over talent, ontwikkelingsgebieden, persoonlijk loopbaanadvies en meer!

Positieve psychologie

TMA Positieve Psychologie Methode is de positieve, niet-oordelende, concrete en talentgerichte basis voor assessments, ontwikkeling en beoordelen.

Vind, Behoud en Ontwikkel Talent Met TMA!

TMA wordt gebruikt om aanstormde talenten te beoordelen, identificeren en ontwikkelen op basis van 53 competenties, capaciteiten en 44 natuurlijke talenten.

De TMA portal

De complete portal om talent te beheren: een unieke, innovatieve en gepersonaliseerde HR oplossing op een beveiligd online digitaal platform.

Start ook met TMA

Consultants

Als consultant begeleid je je klanten door TMA Talent Management te implementeren. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.

Neem vrijblijvend contact op met TMA voor een gratis demo of meer info!

Error