TMA Teamanalyse

Stel complementaire teams samen met behulp van de TMA Methode

Iedereen heeft talenten, maar hoe creëer je met deze talenten een goed presterend team?

De TMA Methode kan je individueel toepassen, maar is daarnaast ook een geweldige methodiek voor je team. De TMA Teamanalyse maakt meteen duidelijk wat de sterktes en aandachtspunten van het team zijn.

Inzicht in talenten, drijfveren en competenties

Begrijp teamtalenten

De TMA Teamanalyse giet de profielen van de individuele teamleden in een overzichtelijk rapport. Zo zie je in een oogopslag waar de teamtalenten schuilen.

Match op competenties

Match het team op door jou geselecteerde competenties en kom te weten in welke mate de teamleden deze competenties kunnen ontwikkelen.

Ontwikkel teams

Spoor met behulp van de TMA Teamanalyse knelpunten en kansen in het team op. De uitkomst de analyse leidt tot een betere balans en betere prestaties van het team.

FAQ Teamanalyse

Op de hoogte blijven van TMA Belgium?

Schrijf je in voor de zeswekelijkse e-newsletter:

Zo verloopt een TMA Teamanalyse

Individuele talenten ontdekken

De afzonderlijke teamleden leggen ieder een TMA Talentenanalyse af, zodat elk individu zich een helder beeld kan vormen van zijn of haar talenten.

Ontdek de TMA Talentenanalyse

Combineer talenten tot een TMA Teamanalyse

Vervolgens worden de individuele Talentenanalyses samengevoegd tot de TMA Teamanalyse. De uitkomst is een overzichtelijk en eenvoudig te interpreteren rapport. Maximaal tien profielen van teamleden kunnen gecombineerd worden.

Maak kansen en knelpunten bespreekbaar

Communicatie is van cruciaal belang binnen een goed functionerend team. Maak de sterke punten en aandachtspunten bespreekbaar.

Boek een Teamsessie

Op de hoogte blijven van TMA Belgium?

Schrijf je in voor de zeswekelijkse e-newsletter: