Volg de TMA Certificatietraining

Haal het beste uit je kandidaten, medewerkers en teams met behulp van de TMA Methode

Wil je TMA professioneel inzetten - in jouw organisatie of als freelancer? Schrijf je in voor de TMA Certificatietraining.

Tijdens de TMA Certificatietraining:

Word je ondergedompeld in de TMA Methode, het talentdenken en het online TMA platform;

Krijg je instrumenten aangereikt om talentontwikkeling en talentmatching in jouw organisatie of bij jouw kandidaten uit te voeren;

Maak je actief gebruik van het TMA handboek, jouw eigen TMA Talentenanalyse en het TMA leerplatform (inbegrepen in de opleidingsprijs).

Deze training komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille!

De TMA Certificatietraining bestaat uit drie delen:

Training 1: TMA Coach

Wil je met je kandidaat onderzoeken wat energie geeft, waar talenten liggen en welk potentieel aanwezig is? Tijdens de certificatietraining tot TMA Coach krijg je de basis van de TMA Methode mee, en leer je TMA Talentenanalyses afnemen en terugkoppelen. Het succesvol afronden van deze training is een vereiste voor het volgen van de andere twee trainingen.

Training 2: TMA Professional

Zou je graag ook onder de knie krijgen hoe je competentieprofielen opmaakt en 360° (feedback)bevragingen uitvoert? Benieuwd hoe je vanuit de link tussen talenten en competenties de ontwikkelruimte identificeert? Ben je reeds TMA Coach? In dat geval is de certificatietraining tot TMA Professional voor jou geschikt.

Training 3: TMA Team Coach

Wil je ook teams begeleiden in hun ontwikkeling? Volg de certificatietraining tot TMA Team Coach, nadat je eerst minstens de training tot TMA Coach gevolgd hebt (en optioneel de training tot TMA Professional).

Training 1: TMA Coach

Ontdek de fundamenten van TMA

Training 2: TMA Professional

Leer alle mogelijkheden van de TMA Methode kennen

Training 3: TMA Team Coach

Ga talentgericht aan de slag met teams

Schrijf je in voor de TMA Certificatietraining

Error

Integraal talentmanagement

Gebruik TMA voor werving, selectie, beoordeling, ontwikkeling, loopbaanadvies, enzoverder. De methode wordt gebruikt voor de ontwikkeling van individuen én teams.

Op de hoogte blijven van TMA Belgium?

Schrijf je in voor de zeswekelijkse e-newsletter: